Utvilad

Har sovit mer denna veckan än senaste månaden.

Flytten från redovisningsbyrån är snart över och förutom lite fakturor som är på vift så tycks det gå smidigt. Har ju världens bästa vän som guidar mig i mitt lätt förvirrade kaos.

Introducerar en ny hundförare i ett av mina favvodistrikt. Hon känns som om kunderna kommer älska henne. Tror det kommer bli lugnt och skönt i det distriktet nu. Det är de väl förtjänta, mina fantastiska kunder.

Sommaren är på intåg. Arbetet blir enklare i och med att dagarna blir längre och varmare. Det känns som om jag kanske har hittat några minuter frid i min trasiga, stressade själ.

Jag har ett fantastiskt liv, när jag hinner stanna upp och fundera på det.

Imorgon är det fredag. Livet i fyrfärg och stereo. Jag ska fortsätta med inskolningen av Berit. Jag ska hänga med min fantastiska personal på dagis. Jag ska träffa en 8.5 veckor gammal Alaska Husky som kommer starta på dagis när den fyller 12 veckor.

På måndag börjar Signe på dagis. En Engelsk Bulldogtik på 9 månader.

Snart har jag dessutom 3 veckor semester.

Det går inte en dag utan att jag tänker på hur nära jag är ibland att ge upp. Hur jag ibland bara vill lägga mig i fosterställning, gömma mig och vråla ut min ångest. Hur jag ibland inte ens kan titta på mobilen för att ångesten är för massiv. Jag kvävs av alla måsten, av alla saker jag önskar jag hann med, av allt jag glömmer hela tiden.

Sen kommer stunder när livet är enklare och själen inte lika nattsvart och någon vän säger något snällt och så samlar jag ihop mig och orkar lite till.

Av motgångar och svårigheter blir man stark. Man blir vis och empatisk. Man lär sig se värdet i tystnad, i vänskap, i frid i själen och i stillheten mellan kaoset. Man växer och utvecklas av motgångar.

Jag hoppas att ni inte tror att jag klagar. Jag skulle inte förändra något alls om jag fick valet. Det betyder inte att allt är fantastiskt, långt därifrån. Men det spelar ingen roll. Fantastiskt skulle inte vara fantastiskt om man inte hade nåt att jämföra med.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.