Starbucks Ica Maxi Haninge

Vart går jag om jag hinner, när jag inte är på topp?

Till Starbucks, ”min” Starbucks.

För ibland när jag kommer dit jobbar Clarence.

Clarence hälsar gärna högt på mig genom hela fiket. Han frågar alltid hur jag mår, hur alla hundar mår och ibland säger han att jag ska pussa alla hundarna från honom.

Men, det är inte det som gör Clarence till mitt hemliga glädjepiller när jag e trött och överarbetad.

Det som gör mig så glad är att han alltid låter lika sprudlande lycklig, att han pratar med alla som passerar och att han just idag ropade efter mig, du är fantastisk Tess! Och medan jag hörde hur han berättade för personen efter mig om att jag jobbar med hundar och har ett hunddagis så lämnade jag lokalen med ett stort leende.

Sen undrar folk varför jag betalar dubbelt så mycket för kaffet där jämfört med på Donken 10 m bort!

#glädje#starbucks

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.