Som en jäkla kackerlacka…

Jag befinner mig i ett intet just nu. En plats där jag gör allt annat än att lägga energi på allt jobbigt. Jag orkar inte alls. Inte mer än det jag måste.

Resultatet har blivit en mindre arme av virkade noshörningar och stickningar i /avdomnade fingrar på höger hand. Värst är lillfinger och ringfinger. Varje natt vaknar jag av att bägge händerna är helt avdomnade fast värst är helt klart höger som jag använder jämt.

Efter mitt virkmaraton igårkväll så har jag haft domningar i lillfinger och ringfinger hela dagen idag.

En krona på en tand lossnade i onsdags. I fredags konstaterade tandläkaren att hela fästet var av och att roten var så dålig trots rotfyllning att det inte fanns någon chans att sätta dit den igen.

Så nu saknar jag en tand. Om jag kunde tycka att jag var etter värre än smällfet, så är jag det nu. Tandlös. Om en vecka ska jag tillbaka och diskutera inplantat alternativt att rycka två andra kronor för en brygga. Tills dess kommer jag vara en surkärrning och vägra skratta.

Just det, jag är ganska så pank dessutom.

Mitt liv är ett enda kaos. Mitt enda hopp är att allt löser sig till slut. Men jag vete fan hur.

Jag svarar sällan i telefon, inte alltid på fb och Mail, det e bara att glömma. Jag vet att jag e svår att nå, men det är för att jag inte orkar. Orkar inte låtsas att allt e bra, orkar inte förklara vad som är fel. Orkar inte prata.

Jag orkar inte med mig själv, men jag är tacksam som fan för er som orkar.

Tack för att ni hör av er.

Jag kommer tillbaka, som vanligt. Som en jäkla kackerlacka.

 

Comments

  1. Ellinor Blomqvist - februari 12, 2018 @ 7:41 f m

    ❤️❤️❤️❤️❤️💐💐💐💐💐

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.