Semester?

Jag har bokat av veckorna 27-29 för nåt som vanligtvis kallas för semester.

Jag vet inte hur det ska gå till.

I fredags lovade jag bort mig på jobb under vecka 27.

Jag lovar, det kommer jag inte göra resten av tiden för fredagen den 7/7 reser jag till Rom med maken på en fantastisk resa. Vi kommer hem igen den 21/7.

Välkommen att göra inbrott om ni vill, vi har 4 vuxna barn och 2 hundar som kommer älska er, hemma hela tiden.

Jag e så skitnervös. Dagiset kommer klara sig finemang men rastningen med sitt komplicerade schema gör mig orolig. Där har jag heller ingen backup alls, INGEN! Om nåt händer så får personalen lösa det bäst de kan.

Jag har 4 personal de två veckorna jag är borta. Jag vet inte om det räcker, men det är vad jag har. Då har jag ändå dubbelt så mycket som samma tid förra året.

Jag oroar mig för bokföringen också. Har fortfarande inte tillräcklig kontroll och är rädd att jag missar nåt. Ska be om hjälp medan jag är borta. Om nån har tid.

I mitt gröna distrikt går det förresten troll just nu. Efter att tidigare personal verkligen inte funkat, så råkade min inskolning idag ut för två galna hundar som slet sig, sprang iväg efter ett rådjur, bet henne så jackan gick sönder, men de kom tillbaka. Det var dessutom en av våra kunder. Stackars Berit var jätteledsen, skrämd och chockad. Nu måste jag troligen placera om henne till ett annat distrikt, om hon ens vågar och vill stanna kvar, och hoppas på att kunderna återigen förstår. Jag vet inte hur mycket förståelse jag kan be om.

FÖRLÅT!

Jag jobbar snart all vaken tid på dygnet men jag räcker inte till.

 

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.