Resultat vecka 4

Så har då en trededel av de 12 veckorna kostprogrammer håller på, passerat. Det har gått snabbt och smärtfritt. Resultatet blev -0.9 kg denna vecka och totalt -5.9 kg under 4 veckor. Mitt satta mål på -10 kg tror jag nog jag kommer klara, och kanske lite till.

Efter att jag kom igång med joggandet på plattorna mellan maskinerna under gympassen så fick jag lite hybris. Jag kunde ju springa för 3 år och 30 kg sen så jag tänkte som vanligt, hur svårt kan det vara?

I måndags när jag körde min 5000 stegs runda (på 39 minuter, alltså en minut snabbare än för 4 veckor sen) så fick jag för mig att springa intervaller sista raksträckan.

Kroppen undrade vad i hela helskotta jag höll på med och varenda löpsteg kändes tungt, stelt och fel. Men jag gav mig inte. Detta trots att jag 20 minuter tidigare flugit omkull mitt på ett övergångsställe som var lömskt glashalt och hade slagit i knät.

I tisdags blev jag således med både träningsvärk och ett ömmande knä. Men skam den som ger sig! Jag körde veckans första gympass och satte alla gröna igen!

Folk säger att jag är så duktig men jag tycker verkligen inte ens att det är svårt. Svårare i så fall är det att undvika bubblet under helgen. Guuuuud så sugen jag kan vara på lite rosa bubblor.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.