Nu glömmer vi Malta ett tag…

Jag har hållit fast vid att jag ska flytta till Malta i flera år. Flytten ska ske före jag fyller 50. Förra året besökte jag Gibraltar och blev kär, sen dess har jag sagt Malta eller möjligen Gibraltar.

Men nu har jag ändrat mig helt. Jag kommer stanna i Sverige.

Tills vidare i alla fall.

Jag tänker inte sticka under stolen med att jag är rädd att SD kommer till makten efter valet i år och att jag inte stödjer deras ohumana åsikter över huvud taget. Blir Sverige ett främlingsfientligt land flyr jag nog illa kvickt.

Men tills dess…

Planen är väldigt långt från allt jag tidigare drömt om. Jag ville bo i stan. Gå på teater, bio och spela biljard och kunna promenera hem genom stan. Tills jag blev sjuk.

Stressen och kaoset jag levt i de senaste åren har fått mig att längta efter lugn, tystnad och en tillvaro fylld med mening. Så jag har kovänt och drömmer om tysta sommarkvällar, badtunna, och hundar som kan springa löst.

Så siktet är ställt mot en gård, en liten gård med plats för kärlek, mening och lite djur. Jag som kommer från betongen ska lära mig leva lite närmare naturen och jag tror att jag kommer må fantastiskt bra av det.

Tidsramen? Tja en 4-5 år. Sen sälja av allt och lämna storstaden bakom mig.

Så ser drömmen ut just nu.

Dax att plugga lite jordbruk.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.