Nästan en månad sen sist

Jag har varit bissy med semestrar och sommarplanering. Vem hade kunnat ana att det skulle va så komplicerat att planera semestrar för 9 personer?!

Fast det mesta är svårt om man inte gjort det tidigare.

Som att vara en bra chef. Hur definierar man en sån? Hur vet man om man lyckas? Jag försöker verkligen men det finns ju ingen monteringsanvisning eller manual att följa.

Jag har haft min beskärda del av personalproblem. Sånt tar inte bara tid, det tar enorma mängder energi. Vissa dagar är själen full av glädje och kärlek, andra dagar är jag ekande tom.

Men på det hela går det framåt och jag har stora förväntningar inför nästa säsong som startar i September. Tills dess ska alla hinna ta ledigt, även jag, och företaget ska synas i sömmarna så jag vet vad jag behöver förändra, förbättra och jobba med.

Planeringssommar med andra ord.

Tess, för övrigt, mår från och till ganska bra. Vikten är åt h-vete, nåt jag ska fokusera på en annan gång. Av nån orsak tycker jag alltid mycket sämre om mig själv när jag är tjockare. Som om det definierade mer av mig än enbart min vikt. Som om jag var bättre, om jag vägde mindre. Där ser man vad 9 år av mobbning i skolan kan göra.

Själen är lite trasig men ändå långt bättre än tidigare.
Jag har en fantastisk familj och fantastiska vänner i min närhet, och jag vet att det borde vara tillräckligt, och jag är så fasligt tacksam över dessa få men fantastiska. Men det finns några jag saknar massor.

Jag jobbar på att må bra och inte komma så nära den där väggen. Också nåt jag misslyckas med emellanåt. Käkar fortfarande mediciner för att hålla mig över ytan, kanske får jag göra det jämt. Väggen är i alla fall alltjämt nära.

Midsommar och halvvägs genom 2016. Jag har uppnått alla mina mål gällande företaget och de allra flesta av mina personliga mål. Nu laddar jag om, sätter nya mål och tar mig an nya utmaningar.

2016 kommer bli ett alldeles fantastiskt år.

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.