Meditation eller träning?

När Maken är borta kan jag tända doftljus. Härligt.
Jag har saknat mina doftljus som jag blev tvungen att gömma undan när Maken utvecklade doftallergi.

Så här sitter jag med mitt doftljus och ett glas prosecco.

Idag kan jag konstatera att morgonens promenad på en knapp timme fick stå för typ dagens alla steg. Jag är uppe i 6000 steg och 5200 var promenaden. Hur kan man ta det lugnt, varva ner och virka om man ska gå hela tiden?

Det här med 10000 steg kommer bli svårt. Det är tråkigt, jobbigt och tar tid att gå.
Men svårt, inte omöjligt. Det är lite därför jag håller koll redan nu fast det hela startar först på onsdag. För att veta vilka utmaningar jag kommer möta och fundera på hur jag ska lösa dem.

Jag behöver få in typ 9000 steg med än vanligt, lö och sö och ca 2500-3500 steg med än vanligt må-fr. Nu när jag vet det kan jag ju börja fundera på hur. Hur kan jag få in det utan att det känns tråkigt? Kanske träna lite hemma framför tv:n?
Nåt får det bli i alla fall.

Jag har lärt mig nåt mer om mig själv. Jag vill väldigt gärna vinna. Alltså speciellt över mig själv men helst också över Maken. Så fort han är bättre än mig ger jag upp helt. Tyvärr är han nästan alltid bättre än mig redan från början, för han är fasligt duktig på det mesta.

Ett perfekt exempel är spelet karahaa. Efter att jag vunnit tre gånger på raken har vi aldrig spekat nåt mer. För jag vet att då kommer han vinna. Nu är jag bäst och har varit det i typ 10 år eller nåt.

Nä, nu ska jag fortsätta virka lite, lyssna på Budda bar best listan på Spotify  och dricka slut proseccon.

För mig är det meditation.

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.