Just det, vecka 2

Halloj.

Jag är ledsen att jag glömt att uppdatera er men jag har inte suttit still länge nog för att hinna få ihop nåt vettigt.

Först och främst så tränar jag 4 gånger varje vecka och även om det inte tar så lång tid så är det tid som går åt.

Sen har min son slutligen fått sin hjärtoperation som vi väntat på så himla länge. I söndags körde jag in honom till avdelningen och han opererades på måndagen.

En hjärtoperation är alltid ett stort ingrepp, till att börja med behöver hela bröstbenet sågas itu, men inte nog med det. Väl på operationsbordet visade det sig att operationen blev långt mycket mer komplicerad och kirurgerna höll till slut på större delen av dagen.

På måndag kväll var jag och Fisen inne på Thoraxintensiven för ett snabbt besök. Sonen hade mycket ont och typ tusen slangar med än det ena och än det andra som hängde lite överallt. Nåja, kanske inte tusen men när man ser sitt barn så där så känns det som om det är tusen slangar.

Mitt i natten ringde sen en kirurg och väckte mig. Då hade sonen reopererats för att det samlats blod i hjärtat, men kirurgen var övertygad om att de löst problemet.

På Tisdagen flyttades sonen till avdelningen och jag måste ju säga att nya delarna av KS Solna är väldigt fina. Jag var och hälsade på en sväng på tisdag kväll och sonen hade ont.

Onsdagen kändes det bättre och när jag kom på besök på kvällen hade sonen hunnit med att stå och gå. Dränaget var bortplockat, likaså katetern. 2 infarter var kvar, det var allt.

Idag när jag ringde för att höra om jag skulle komma förbi var sonen nedstämd och trött. Han hade troligen råkat ut för en blodpropp i ena armen och det hade blivit en resa till Magnetkameraröntgen. Vi konstaterade att jag inte skulle komma förbi för han ville ändå bara sova.

Så jag fick några timmar till godo och passade på att laga matlådor.

Matlådor är en ”lifesaver” för en stressad kvinna som mer eller mindre bor i bilen (känns det som). Speciellt när man försöker få ihop hela livspusslet, träna och räkna kalorier på en och samma gång.

Jag har lite bra tips när det kommer till kaloribantning, men jag sparar det till ett annat inlägg.

Resultatet blev -1.1 kg trots att jag ska ha mens när som och normalt sett går upp i vikt då.

Halleluja!

Comments

  1. Ellinor Blomqvist - februari 1, 2019 @ 7:00 f m

    Trist med sonen,hoppas att han piggnar på sig fort och får må bra.Du ska ha applåder för din kämpaglöd.Du är duktig❤️kram Ellinor

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.