Jobba hos Grisen och Jag

Till hösten, närmare sagt i början av September, vill jag jättegärna ha en till medarbetare!
Vem vet, kanske det är just DIG jag letar efter!

Snabbsammanfattning av jobbet:

Arbetstider: ca 09-13:30
Dagar: Tisdag och Torsdag
Lön: 115 kr/h under utbildning, sedan 125 kr/h. Detta inkluderar semesterersättning, milersättning enl. schablon tillkommer.
Krav: körkort och egen bil (inget undantag från detta!)

Vem är då vår nästa medarbetare? Tja, jag kan ju börja med att beskriva hur den personen ska vara så får du se om det stämmer in på dig.

Jag tänker mig en kille eller en tjej. (Du är fortfarande aktuell va?) Du får jättegärna bo nära våra upptagningsområden (Haninge, Farsta, Hökarängen, Älta).

Du ska älska hundar, gärna djur över lag, och ha vana av hundar, stora som små. Vi arbetar nämligen med alla sorters hundar och du behöver kunskap och erfarenhet av att hantera stora hundar som är osäkra och gör utfall. Det händer nämligen förr eller senare.

Grisen och Jag arbetar enbart med moderna, mjuka metoder så det behöver du också göra. Vi uppmuntrar hundarna att göra rätt med motivation och träning.
Gillar du att träna hundar är det här perfekt, för vi tränar alla hundar vi arbetar med.

Du behöver också vara flexibel. Vi tar in ströbokningar samma dag och schemat kan ändras fram till sista minuten. Det gäller med andra ord att ha koll. Social och supertrevlig är ytterligare ett par viktiga egenskaper för vi har världens bästa kunder och vi arbetar hårt för en nära och alltid trevlig kontakt med dem.

Ett jobb hos GoJ är ett långsiktigt samarbete mellan mig som chef och dig som anställd. Jag vill att våra hundar får samma hundrastare så att träning och kontakt mellan hund och personal blir nära och bra. Det är grunden för att all träning ska fungera.
Det betyder att jag kommer jobba hårt för att ge dig jobb, för att du ska få ”dina hundar” och ett bra schema, men det betyder också att du tar ditt arbete seriöst och inte slarvar med tider eller kommunikationen mellan dig och kunden.

Känner du fortfarande att det här är skrivet för just DIG?
Bra 😀

Vad kan jag berätta mer? Jo, GoJ har som målsättning att vara ett företag i ständig utveckling. Det innebär att vi ständigt försöker förbättra våra metoder och att vi som personer också vill utvecklas och lära oss mer. Det kommer vi göra genom att fortbilda oss och även utbilda varandra på GoJ:s teamdagar. Dessa kommer infalla en lördag varje kvartal.

Att jobba hos GoJ är att ha naturen som kontor. Det är allt som oftast galet vackert men det kan vara kallt, regnigt, blåsigt och med bara griniga hundar. Dessutom blir det ingen lunchrast, ingen rast alls faktiskt.

Känner du fortfarande att det är just DIG jag söker?
Skicka i så fall ett mail till jobba@grisenochjag.se och berätta för mig vem du är och varför jag ska anställa just DIG!

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.