Jävla skit avstämning

Sitter med en miljon papper framför mig och ska stämma av det där jävla bankkontot, 1930 eller 1931 eller vad fan det nu e. För maj. Och få koll på mina utestående kundfordringar, så jag vet hur det såg ut när Soft lämnade av.

Jag kommer ingen vart.

Jag vet inte var jag ska börja och hur jag ska göra och vilka papper jag kan slänga och vilka jag ska spara och sätta i vilken pärm och hur jag vet att det stämmer sen och jag har bara en färgpenna så ska jag markera nåt så måste det bli grönt.

Men jag har i alla fall äntligen fått iväg alla fakturor.

Och alla miljoner papper har jag samlat i mappar av olika färg (för det e ju snyggt) i buntar som kändes logiska just då.

Nu vet jag inte längre.

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.