Grisen och Jag letar personal – DELA VIDARE –

Till mitt fantastiska lilla företag Grisen och Jag letar jag efter en till medarbetare.

Vi är ett härligt gäng som jobbar med hundrastning och hundträning, måndag till fredag mellan ca 09:30 till 15:30, dock varierar dagarna i längd från dag till dag.

I första hand behöver jag verkligen någon som kan jobba alla torsdagar. Jag skulle föredra om personen också kan vara tillgänglig andra dagar, för vi har ingen ersättare vid sjukdom och vi har ofta behövt en vikarie. Med andra ord så finns det bra chanser till fler timmar än bara en dag/vecka.

Personen jag letar efter ska vara hundvan. Desto mer desto bättre, och hundutbildningar av alla slag är ett stort plus! Kanske finns det någon som vill kombinera detta med att trimma hundar, eller som redan jobbar kvällar/helger men vill ha lite fler timmar. Jag samarbetar gärna med ett annat litet företag i hundbranchen!

Personen ska också se detta som ett långsiktigt åtagande. Jag är väldigt rädd om min personal och jag vill helst ha så lite omsättning som möjligt bland personalen. Till mig får man gärna komma för att stanna och utvecklas i företaget.

Jag har få krav, men det finns ett par som jag absolut kräver. Egen bil och körkort. Det är grunden för att det ska funka. Vi har ett stort upptagningsområde, från Tungelsta i södra Haninge till Gamla Enskede, från Älta till Huddinge C. Kommunala färdmedel är helt uteslutet.

Jobbet är väldigt självständigt, man arbetar ensam, så det är viktigt att man är ansvarstagande, kan passa tider och trivs med att tillbringa tid själv med en hund. Slutligen gör vi givetvis en registerkontroll som man måste kunna passera.

Åldersmässigt så funkar det från 19-60+, så länge man klarar av att gå en mil om dagen, 5 dagar i veckan, i alla väder. Man ska också klara av att hantera stora tunga hundar.
Kön är oväsentligt, precis som mycket annat som samhället gärna vill definiera oss med, det är personligheten, kunskapen och sättet personen hanterar hundar på, som är avgörande.

Nu behöver jag denna person helst igår.
Så hjälp mig att hitta någon genom att dela denna post allt vad ni kan.
Med tanke på att jag hör så mycket om att Det är svårt att få jobb, så är det konstigt att jag har sjukt svårt att hitta personal!

Alla ansökningar skickas till jobb@grisenochjag.se

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.