Ghaaaaaaaa!

Att driva eget eller att drivas till vansinne?

Ibland är det svårt att känna skillnaden.

Och det svåraste i allt är personalen. Jag älskar dem, stöttar dem och vill på alla sätt deras bästa. Det är inte alltid det jag får tillbaka.

En del faller för ”bad guys”, tror att de kan räddas. Jag anställer personal med samma inställning, tänker jag ibland. Sen försöker jag ”rädda” dem och oftast inser jag att loppet var kört redan innan jag insåg det.

En del går helt enkelt inte att ”rädda”. De vill inte bli ”räddade”.

Det här tar tid och kostar massor med pengar. Inte något av dem har jag i överflöd och inte något av dem vill jag slösa bort på individer som inte bryr sig alls. Ändå hamnar jag där, gång på gång.

Arbetslösheten ska visst vara hög. Jag ser konstant folk som klagar över just det faktumet men trots det, så snubblar jag över de som inte tycks bry sig alls.

På hur många sätt kan jag säga att mitt företag, min skapelse är fasen ingen lekstuga! Vi levererar inte mediokert utan vi är bäst. Vi är bäst för att vi är passionerade, engagerade, och vi bryr oss. De flesta av oss i alla fall. För några gör inte det de ska och de sänker skeppet, förstör för alla andra utan att så mycket som blinka.

Ibland vill jag bara gömma mig under ett bord och aldrig mer komma fram. Sen går det över och jag fortsätter med hoppet om att någon gång, någon stans, i framtiden, blir det kanske lite enklare.

#personal

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.