Fet medelålders kvinna söker….

Jag e så trött på mig själv.

Trött på att ha ont i kroppen.

Trött på att aldrig orka.

Trött på att vara fet.

Trött på att känna mig gammal.

Trött på att inte hitta motivationen att ta tag i mig själv.

Jag tror att jag vill ta tag i mig själv. Sluta med olaterna, börja träna och gå ner i vikt. Framför allt det sista, jag HATAR att vara så här stor.

Men jag hittar inte orken att förändra.

Jag är deprimerad och utbränd. I alla fall om jag läser min journal. Det stämmer säkert för jag känner mig som en urvriden golvmopp. Jag äter antidepressiva för att orka med livet, parkinsonsmedicin mot restless legs och medicin för att kunna sova. Men jag sover ändå dåligt oftast.

Ändå hittar jag inte motivationen att förändra.

Jag tänker att bland alla mina vänner kanske det finns någon som vill ta sig an mig. Någon som kan få mig att hitta tillbaka, hitta lite motivation. Någon som kan hjälpa mig med en träning som funkar för mig, med en kostplan som jag klarar av att följa, men framför allt med lite hopp om att jag fortfarande kan förändra. En PT som vill ha en Tamagotchi att utveckla eller ett projekt att ta sig an.

Jag står till förfogande från 1/9.

 

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.