Europe

Idag har jag varit busig och varit ledig. Ledig på rikitgt, inte som i att det är lördag men att jag ändå spenderar dagen på kontoret.

Det har varit alldeles, alldeles fantastiskt.

Avslutade gårdagen med ett besök hos Nella som fixar mina naglar. Sketasnygga naglar fick jag och även en tid för fix av ögonbrynen idag.

I morse klev jag upp vid 06, som vanligt. Efter att hundarna blivit rastade drog jag och Maken till Donken för lite frukost. Jag fortsatte via Maxi (handla mat) och Ingo (tanka) till kontoret (hämta en nyckel).

Halv 10 var jag hemma och plockade in maten i kylen. Kl.10 var jag tillbaka hos Nella. Strax före 12 åkte jag hem igen med nyfixade bryn. Supersnygga! Man kan tro att jag färgat men se det har jag inte gjort, Nella har tatuerat mig.

Lite fix hemma, lunch med Rasmus, packa min lilla väska och slänga på lite smink och nu, slutligen, mysa i soffan med bloggen och ett glas vitt. Hörde ni jobb??? NÄ, inte jag heller!

Om ett par timmar ska jag åka med min granne till vårt grannland och på vägen ska jag uppleva Europe, tax-free och fulla glada människor. Båten är nästan slutsåld, så jag tror att det kommer bli ett jävla RÖJ!

  

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.