En dag ska jag berätta allt

Kanske kan det bli en bok nångång, om alla misstag man gör som liten och ensam småföretagare.

Jag brukar svara att allt är ok, bara för att slippa svara på tusen följdfrågor, men sanningen är att mitt liv är ett enda enormt kaos just nu.

Jag har satt mig i skiten alldeles själv, det skyller jag inte ifrån mig. Jag har hamnat här för att jag inte visste bättre, inte visste hur, mådde superdåligt, orkade inte mer, och trodde innerst inne att jag kunde lösa alla små problem. Framför allt så ville jag slåss lite för de som jag trodde hade det svårare än mig.

Men summan av alla småsaker blev för stor. Ett monster till lavin som jag tillslut föll offer för. Jag tappade kontrollen.

Jag erkänner, jag är inte bättre än så. Jag visste inte bättre, hade inte mer kunskap, såg inte vägen ut i tid.

Och här står jag nu och skäms.

Vem vet.

Kanske är författare mitt egentliga kall?

Comments

  1. Ellinor Blomqvist - maj 15, 2018 @ 5:17 e m

    Sluta genast att skämmas,du har gjort så gott du kan och mer kan ingen begära.Du har man,barn och djur som älskar dig för den du är INTE för den du kanke kunnat vara.Var stolt vackra kvinnaKram Ellinor

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.