Det flyter

Äntligen!

Vi har haft två veckor med full personalstyrka! Fantastiskt!
Inte fantastiskt som i att det skett utan fantastiskt vilken känsla när allt flyter. Alltså vi är fan-i-mig sjukt bra tillsammans.

När vi alla jobbar flyter det smidigt. Jag hinner med adminjobb, möten och planering och behöver inte sitta och jobba kvällar, och helger. Jag jobbar ute på torsdagar (hela dagen) och ett par timmar vid lunch alla andra dagar.

De ger mig tid att hinna möta alla oftast både på förmiddagen och eftermiddagen, så vi kan prata om hur dagen varit och ta upp eventuella frågetecken.

Jag känner mig mer och mer som en chef, som en riktig chef.

Vi hade öppet hus för våra kunder härom dagen och det var fantastiskt roligt! Tack alla ni som kom. De blev ett mysigt mingel, intressanta diskussioner och rolig frågesport.

Vi gör om det i höst och hoppas på ännu fler deltagare.

Vi är verkligen ett härligt gäng nu. Tyvärr vet jag att det inte kommer vara för evigt.

Det här med att behålla personal, det är inte så enkelt som att erbjuda ett roligt arbete. Det handlar om ekonomi, att hitta rätt mäniskor, som kan leva på ett deltidsarbete eller är villiga att kombinera med ett helg-, kvällsjobb. Sen är merparten av mina medarbetare unga och de flyttar runt och bygger bo, precis som man gör i den åldern. Men det innebär också att de inte stannar för evigt.

Jag letar alltid personal. Hittar ni någon så skicka dem till mig.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.