Dax att dra igång skrivandet igen

EDIT: Det var ju inte ett år sedan! Här räknas det fel så det står härliga till!

Jisses! Lite drygt ett år sedan jag senast bloggade!
Inte illa. Visar tydligt hur mycket jag haft att göra i livet och i huvudet.

Men dax att starta igen och den här gången kommer fokuset i bloggen ligga på småföretagande precis intill den där berömda väggen alla pratar om.
Vad tänker ni att det kan betyda?

Jo. Jag står intill väggen. Min vägg, jag tror allas ser olika ut. På ena sidan, den här sidan, fungerar livet rätt smidigt. Jag håller ihop, kan oftast somna och sova utan hjälpmedel och jag ältar inte (så mycket i alla fall). Jag är glad, fokuserad och rör mig framåt.
På andra sidan, panikångest och en känsla av att delas upp i molekyler. Alltså inte gå sönder utan mer explodera. Jag vill krypa ur mitt skinn. Jag kommer ingen vart.
Jag brottas med ångest nästan på daglig basis och känslan av att inte vara tillräcklig. Och mitt i detta driver jag ett företag. Vore det inte för mitt ständiga stöd, min vän, arbetspartner och själafrände skulle jag inte kommit så långt som jag gjort. Tack vare, och med hjälp av min fantastiska make som gång på gång ser mig falla isär och hjälper mig att plocka ihop alla bitarna igen, så har jag drivit Grisen och Jag i runt 2,5 år nu.

Grisen och Jag är ett företag som rastar och tränar hundar. Vi är unika i vårt arbetssätt, där vi arbetar med en hundfamilj i taget och där stort fokus läggs just på träning med hunden.

 

Comments

  1. Anette Enya o Sigrid - februari 15, 2016 @ 10:06 e m

    WAY TO GO GIRL! – Nu menar vi inte att hejja på dig ännu mer mot väggen, utan vi hejjar på dig för att du gör ett så KANONBRA jobb och är härlig!
    Kram från Enya, Sigrid o Anette

    • Tess - februari 16, 2016 @ 11:26 f m

      Tack! Ni är fantastiska hela bunten <3

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.