Där ser man!

Jag har ju skrivit tidigare att jag inte gillar att gå.

Jag tar tillbaka det.

Jag gillar faktiskt att gå men jag vill göra det själv, utan hund och sällskap. Med lurar i öronen och musik med lagom bpm.

Igår gick jag 5000-steg rundan, exakt som jag gick den förra veckan men den här gången utan hund och med lurar. Jag gick den så snabbt jag bara kunde och jag var slut som ett litet as när jag kom hem igen.

Förra gången gick jag den med hund på 50 minuter, idag på 40. Nästa gång blir i kostvecka 4 dvs. Vecka 6 och även då kör jag i maxfart utan jycke, så får vi se om det blir nån förbättring.

En annan sak jag inte gillar är vatten. Jag dricker helt enkelt inte vatten annat än i undantagsfall. MEN, jag gillar bubbelvatten och idag är första dagen som jag kommer upp i de 2 liter om dagen som kursledaren förespråkar.

Så jag har återigen lärt mig nåt nytt. Förra veckan handlade det om att jag har insett att jag inte bara gillar att träna utan att jag är rätt bra på det med och denna veckan att jag gillar att promenera, när jag kan göra det på mitt sätt och att jag faktiskt kan få i mig 2 liter vatten ibland om det innehåller bubblor.

Där ser man!

 

Comments

  1. Ellinor Blomqvist - januari 21, 2019 @ 8:05 f m

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏😘

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.