Däckskiftarna Ica Maxi Haninge

Här om dagen när jag var förbi Däckskiftarna för att byta vinterdubbarna mot sommardäcken så hittades inte däcken i containern.

Jag har däckhotell, och misstanken var att däcken fanns kvar på centrallagret. Kanske…

Det var hur som helst inte på plats. Ingen fara. Jag hade inte bråttom så de fick sätta tillbaka dubbarna och ringa mig när däcken hittats.

De ringde mig och jag åkte tillbaka några timmar senare.

När vinterdäcken låg bredvid bilen för andra gången denna vecka insåg man att däcken de hittat var fel. De var inte mina. Jag gissar att de inte ens passade på bilen, men jag vet inte.

På Däckskiftarna Ica Maxi Haninge, jobbar numer en tjej som heter Eva. Hon e skittrevlig.

Hon påminner så fantastiskt mycket om Sofia som jobbade hos mig förut. De är lika, hade kunna varit systrar. De pratar lika, liknar varandra, jag vet inte, det bara känns som om de borde varit familj.

Hur som helst.

När jag idag var där för andra gången och det fortfarande inte funkade så löste hon det genom att lägga om nya sommardäck på mina vinterfälgar. Medan detta skedde så fick jag själv välja nya fälgar som ersättning för de som saknats.

Jag hade ingen aning om vad jag skulle välja. För mig är däck och fälgar helt oväsentligt så länge det är säkert. Men jag valde nåt som ändå kändes bra.

Sedan pratade vi hundar tills min bil var färdig och jag kunde åka vidare.

Så skapar man en glad och nöjd kund som är TROGEN!

Jag kommer snart berätta om hur man gör för att skapa kunder som inte är trogna, hur man gör för att bli av med kunder som hade kunnat vara bra representanter för företaget och förvandla dem till motståndare.

Men allt det i ett senare inlägg….

 

 

#byta till sommardäck#Däckskiftarna

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.