BootCamp

Jag tror jag nämnde tidigare att jag börjar på 12 veckors kost och träningsprogram snart. BootCamp kallar jag det, mest för att jag gillar hur det låter.

Jag ser fram emot det, tro det eller ej. Det ska bli skönt med förändring, nya vanor och alltid lär man sig nåt nytt. Och det är roligt att träffa lite nytt folk. Det ekar lite tomt på kompisfronten.

Jag har kroppsfett som en späckhuggare har jkag konstaterat. Skulle nog överleva på vatten och vitaminer närmare 6 månader utan att tyna bort. Jag känner att det är dax att ta tag i det, i mig själv.

Jag började träna för ett par veckor sen. Om jag inte minns fel så körde jag mina två första pass vecka 1 och nu vecka 2 har jag kört mitt fjärde idag. Jag laddar upp nu för kommande 12 veckor 😀

Mål skulle man sätta och jag tänkte sikta högt. -10 kg. Det är svårt, min kropp tar tid på sig innan den kommer igång, men vafaan, det e ju lika bra att ta i, tänker jag. Ingen kommer ihåg en fegis.

Egentligen vill jag gå ner mycket mer i vikt. Så mycket att jag nyss suddade ut siffran och formulerade om meningen. HUGA!
Det ser ännu mer vansinnigt ut när man ser det nerskrivet än när man tänker det.

I alla fall…

Fjärde och sista passet denna vecka och jag har kommit på nåt om mig själv. Jag insåg för en liten stund sen att jag är riktigt bra på att träna och jag gillar det. VA?!
Jag har alltid hatat att träna och får fortfarande rysningar av tanken på långpromenader, simma, frisbeegolf och sånt dötråkigt.

Jag gillar att träna i grupp. Jag gillar att träna snabbt och hårt. Intervallträning i 30 minuter, toppen. Jag tycker det är roligt så länge jag inte upplever att det tar för lång tid. Och jag gillar när jag orkar ett helt pass och kan känna mig stark och duktig. Då är 30 min toppen för jag orkar.

Det svåraste just nu är att komma upp i 10000 steg varenda dag. Det är kallt ute och jag tycker att det är tråkigt att promenera på trottoarer. Fortfarande är det inte tillräckligt många ljusa timmar varje dygn för att jag ska hinna ut i skogen. Jag kommer upp i 7500-8500 steg varje dag så jag skulle behöva få in en 15-25 minuters promenad till varje dag.

Men, men. Det ger sig. Jag byggde inte denna kropp på en dag.

 

 

 

Comments

  1. Ellinor Blomqvist - januari 12, 2019 @ 8:36 f m

    Bra jobbat,stå ut✊️✊️✊️🍀🍀🍀❤️👏👏👏

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.