Påskkyckling och currysås

Lördagen kom och gick den med.

På Ica Maxi köpte jag en stor färsk majskyckling som jag sen hemma kokade en timme och gjorde currysås till. Fantastiskt gott. Jag bakade en kaka också. Ibland är det bara så skönt att få stå i köket och laga fantastisk mat.

Mycket mer än så har jag inte gjort idag. Tog en promenad i solen med Samuraj och konstaterade att på vissa ställen har buskarna redan slagit ut.

Imorgon ska jag försöka starta upp igen på det sista lilla fixet som är kvar att göra hemmavid. Jag vill bli klar så att jag kan lämna det bakom mig men har lite svårt att komma igång.

Virkning har jag inte pratat om på länge. Jag virkar men har inte riktigt haft energi att virka varenda dag som jag gjorde för ett tag sen. Det krävs fokus för att följa ett mönster och ofta har jag inte den kapaciteten, när jag gjort massor med annat under dagen.

Jag håller nu på med två olika koftor varav en är nästan klar. Jag har virkat två påskhönor, mest för att det var kul. Jag har en filt på g också. Resten av mina projekt är annars nerpackade i kartonger så de får komma igång senare i år.

Ikväll kände jag för att starta med nåt småttigt så nu ska jag virka en docka. Det är skönt att inte bara virka stora projekt.

Hoppas ni haft en najs lördagskväll.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.