5 måsten och jag e körd

Jag hade en tid att passa kl 06. En tid kl. 08. En tid kl. 10. En tid kl. 15.30, och slutligen en middag att laga. Förutom det besökte jag Media Markt två gånger på grund av en trasig Dongel och Tele 2 en gång av samma orsak. Jag var på Bauhaus för att köpa en burk färg och på Ica Maxi för att handla mat.

Resten av dagen har jag varit helt slut. 5 måsten på listan och mitt huvud blir bara kaos. Jag har kollat alla tider att passa minst 10 gånger, skrivit lappar för att jag inte ska glömma och trots det varit sjukt stressad.

Jag åkte hemifrån vid ett tillfälle, utan allt. Utan körkort, betalkort och mobil. Det händer bara när jag är stressad.

Jag har dessutom Mail att svara på, speciellt ditt Danne. Jag är så ledsen men mitt huvud har inte kommit dit än, fast jag vet och förstår precis vad du menar.

Jag har en vän att hälsa på. Madde jag tänker på dig hela tiden och tycker att livet varit onödigt hårt mot dig. Men fast jag lovat att komma förbi, och det kommer jag göra, så är det så svårt att känna mig tillräcklig för dig, när jag knappt håller ihop för mig själv. Det gör det svårt att komma till skott med besöket.

Jag kan knappt hålla en rak tanke i mitt huvud.
Det är så svårt att förlika mig med.
Det är inte jag.
Den här ångesten, för att jag är otillräcklig, den är som en avgrund där jag balanserar på kanten.

I nåt slags självförsvar har mitt huvud bestämt sig för att glömma allt. ”Varje dag är ett nytt blad”, har blivit min verklighet. Allt som hände igår, som var det minsta jobbigt, det har jag glömt när jag vaknar.

Praktiskt om ingen förväntar sig att man minns. Jävligt jobbigt i verkligheten.
Och förbannat svårförklarat.

 

Comments

  1. Ellinor Blomqvist - september 26, 2018 @ 7:11 f m

    ❤️❤️

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.