26 April. Min namnsdag.

Så här på småtimmarna är jag ofta ganska pigg och redo för lite administrativt jobb. Jag älskar den här tiden på dygnet, när alla andra slocknar och världen tystnar,  då vaknar min kreativa sida.

Jag skulle lätt kunna sitta uppe till 4-5 nu, om det inte var för att morgondagen  kräver min uppmärksamhet lite tidigare än framåt eftermiddagen.

Men jag har funderat lite kring det här, när jag egentligen jobbar bäst och upplever att jag får mest gjort. Kanske är det dax att testa och planera in lite nattjobb emellanåt, för att se vad det resulterar i.

Just nu lever jag i både fast forward och ultra rapid. Samtidigt. En skruvad upplevelse, jag lovar. Jag har deadlines som jagar mig med blåslampa och samtidigt måste jag invänta svar och beslut som jag inte råder över.

Just idag har jag smält gårdagen en aning och det känns kanske lite bättre. Lite. Mitt huvud är så rörigt av lösningar, den ena mer galen än den andra. Jag har några fantastiska omkring mig. Bara att få höra att jag är en bra chef, det har jag levt på i dagar nu. Eller att det behövs såna som jag, vilket jag kommer leva på några dagar till.

För samtidigt som livet rasar omkring mig som ett korthus, så finns det en ändå en känsla av att loppet inte är över riktigt än. Det finns fortfarande möjligheter.

Det finns också en enorm lärdom i allt detta. En kunskap man bara kan lära sig genom sina motgångar och misslyckanden. Som jag tänker att jag kommer uppskatta mycket mer sen, när allt är över.

Maj närmar sig. Jag fyller år och min mamma skulle fyllt 69. Hon blev 43. Saknaden är enorm. Jag har dessutom 2 nära nu som är redigt sjuka, vilket skulle göra mig helt förstörd om jag inte var så upptagen med att reda ut mitt eget liv.

All kärlek till er. Jag ska bara…. Sen lovar jag att finnas mer för er.

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.